Novosti

Kronika

Aсфaлт у Вуjићимa

Зaвршилo je aсфaлтирaњe oкo двa килoмeтрa прoмeтницe у Вуjићимa Вojaкoвaчкимa, инвeстициje вриjeднe 1,2 милиjунa кунa, a слиjeди урeђeњe кoмплeтнe бaнкинe и пoстaвљaњe свих рубњaкa

Asl01a4w2bz9qh9oaxc7t2rhebg

Zahvaljujući Gradu Križevcima i Županijskoj upravi za ceste Koprivničko-križevačke županije (ŽUC) u Vujićima Vojakovačkima, završilo je asfaltiranje oko dva kilometra prometnice, koje je izvelo Pavić-asfalt-beton, a vrijednost investicije je 1,2 milijuna kuna.

Projekt modernizacije ceste koja spaja Vujiće Vojakovačke s Vojakovcima, Grad Križevci financirao je s 500 tisuća kuna. Svi radovi trebali bi završiti za mjesec dana kada se očekuje uređenje kompletne bankine i postavljanje svih rubnjaka.

- Izrazito mi je zadovoljstvo što su mještani Vujića Vojakovačkih konačno dočekali asfalt koji je, gledajući infrastrukturno, jedno od nužnih poboljšanja u našem selu. Svakako mogu zahvaliti gradskim vlastima i ŽUC-u što su prepoznali potrebu stanovnika ovoga kraj da ne putuju blatnjavim i raskopanim putem u 21. stoljeću. Nadam se da će asfalt dugo služiti mještanima i vjerujem u nastavak dobre suradnje s gradskom upravom - rekla je Aleksandra Mijić, predsjednica Mjesnog odbora Vojakovac.

Osim u Vujićima Vojakovačkima, ŽUC je nastavio izgradnju nove prometne infrastruke u susjednom mjestu Čabraje gdje se trenutno radi na iskopima mreže putnih kanala.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više