>

novosti logo

Kronika Kronika
Piše Z.V.

Asfalt za Rasinju

Razvoj cestovne infrastrukture kroz brojne projekte inicira i podržava Općina Rasinja i njezin načelnik Danimir Kolman, koji obnovu puteva ističe kao prioritet svoje lokalne administrativne jedinice

Započela je obnova prometnice u Velikom Pogancu i Prkosu kod Koprivnice. Asfalitranje oštećenih dijelova ceste izvodi Županijska uprava za ceste (ŽUC) Koprivničko-križevačke županije u sklopu redovitog održavanja. Kod obje će se spomenute lokacije postaviti više od sto tona asfaltne mase, a pojačana dinamika održavanja i obnova putova i kolnika rezultat je ovogodišnjih obilnijih financijskih ‘injekcija’ Ministarstva mora, prometa i infrastrukture. Nažalost, potrebe su i dalje veće od objektivnih mogućnosti, potvrđeno nam je u koprivničko-križevačkom ŽUC-u.

Radi se i na modernizaciji prometnih putokaza, pa su tako oko Duge Rijeke prije par mjeseci postavljene nove ploče sa nazivima naselja, što vozačima iz smjera Ludbrega, Rasinje i Križevaca olakšava orijentaciju. Razvoj cestovne infrastrukture kroz brojne projekte inicira i podržava Općina Rasinja i njezin načelnik Danimir Kolman, koji obnovu puteva ističe kao prioritet svoje lokalne administrativne jedinice - na veliku radost svih stanovnika i posjetilaca Rasinje i okolice.

1/1