Novosti

Kronika

Бaрaњски нoгoмeтни викeнд

Прoтeклoг викeндa у Бoлмaну, Шeћeрaни, Kнeжeвим Винoгрaдимa и Брaњинoм Врху oдигрaнe су чeтири утaкмицe, двиje приjaтeљскe и двиje куп-утaкмицe

9h79uueb3y42klbbcwg6nislu2u

Utakmica u Bolmanu

Baranjski nogometaši bili su vrijedni prošlog vikenda – i to usred ljeta i u vrijeme koronavirusne krize. Prvo je u petak, 7. avgusta, na igralištu u Bolmanu odigrana prijateljska utakmica između prekodravskih susjeda NK ‘Jovan Lazić’ Bolman i NK ‘Omladinac’ Petrijevci. Kažemo prekodravskih jer se Petrijevci nalaze uz desnu, a Bolman uz lijevu obalu Drave. Utakmica je završena visokom pobjedom bolmanskog kluba rezultatom 7:1, za koji su golove zabili Darko Čanadžija (tri), Stevan Petrović (dva) i Dejan Todorović (dva).

U subotu je na igralištu u Šećerani pokraj Belog Manastira odigrana polufinalna utakmica Nogometnog kupa Baranje između belomanastirskog ŠNK ‘Baranja Belje’ i NK ‘Darda’, koja je završila rezultatom 2:2. Nakon izvođenja jedanaesteraca, ‘Darda’ se kvalificirala u finale rezultatom 5:7.

Dan kasnije, u nedjelju, na stadionu u sklopu Sportsko-rekreacijskog centra Kneževi Vinogradi, odigrana je druga polufinalna utakmica između NK ‘Borac’ i NK-a ‘Bratstvo’ Jagodnjak. Visokim rezultatom 5:0 u finale se kvalificirao NK ‘Borac’. Istog dana u Branjinom Vrhu odigrana je međunarodna prijateljska utakmica između domaćeg NK ‘Croatia’ i kluba ‘Sátorhely SE’ iz istoimenog mađarskog sela, udaljenog oko sedam kilometara od granice. Utakmica je završila rezultatom 3:2 za domaćine.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više