Novosti

Kronika

Basket za Baniju 

Općina Dvor, AUSO Josif Runjanin i Srpski demokratski forum 28. maja na terenima pored škole u Dvoru organiziraju druženje i turnir u basketu. Na  prigodnoj donatorskoj aukciji možete kupiti dres košarkaša Crvene zvezde Ognjena Kuzmića

Large zvezda

Dres Ognjena Kuzmića, koji je s ostalim zvezdašima podržao turnir, možete kupiti na donatorskoj aukciji

Na košarkaškim terenima pored škole u Dvoru Općina Dvor, AUSO Josif Runjanin i Srpski demokratski forum zajednički organiziraju druženje i turnir u basketu u subotu, 28. maja.

Organizatori ovog i budućih turnira i basketa ističu da žele stvarati zdrave i smislene povode za druženje ljudi i promicanje zdravlja i fizičke aktivnosti. Sve aktivnosti koje budu vezane za Baniju imat će svrhu osigurati i podršku za saniranje i obnavljanje zapuštenih sportskih terena i sportske infrastrukture, te podjelu sportske opreme djeci sa Banije kako bi im se uljepšali školski i sportski dani.

Dolazak publike, gostiju i učesnika turnira najavljen je do 11 sati. Turnir počinje u 12 sati, a u 17 sati predviđen je zajednički ručak i druženje svih učesnika, volontera, gostiju i publike. Na turnir se mogu prijaviti svi koji uživaju u sportu i druženju. Ekipe se sastoje od tri osobe. Organizatori zainteresirane također pozivaju da se prijave za volontiranje i da doniraju potrebnu sportsku opremu za djecu.

Jedna od donacija stigla je i od Borisa Stevanovića koji je osigurao dres Ognjena Kuzmića, centra Košarkaškog kluba Crvena Zvezda i reprezentativca Srbije. Dres su potpisali svi košarkaši Crvene Zvezde koji su također podržali akciju. Dres je preko aukcije stavljen na prodaju kako bi se kupila sportska oprema za djecui nagrade za sudionike turnira. Aukcija je otvorena do srijede 25. maja u 12 sati. Početna cijena bila je 700 kuna, da bi već nakon nekoliko sati narasla na 1600 kuna. Više o turniru možete doznati ovdje, a na aukciji možete sudjelovati ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više