Novosti

Kronika

Četvrto izdanje malonogometnog turnira u Vrbovskom

Sportsko rekreativno društvo Srba u Hrvatskoj, u suradnji sa NK Gomirjem, u subotu, 19, novembra, u Vrbovskom organizira četvrti Regionalni malonogometni turnir

Large plakat

U subotu, 19. novembra, u dvorani Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića u Vrbovskom, s početkom u 9 sati, održat će se četvrti Regionalni malonogometni turnir koji ima humanitarni i multietnički karakter. Turnir organizira Sportsko rekreativno društvo Srba u Hrvatskoj u suradnji sa svojim članom NK Gomirjem. Ulaz za gledatelje je besplatan.

Na turniru sudjeluje 12 ekipa s područja bivše Jugoslavije. Momčadi dolaze iz Vojvodine, Zagreba, Gorskog Kotara, Like, Dalmacije Banije, Korduna te iz zapadne i istočne Slavonije. Sudjeluju Demokratski savez Hrvata u Vojvodini, Caffe bar Terasa (Hrvati iz Zagreba), Caffe bar Nina (Gomirje), NK Željezničar (Moravice), NK Croatia (Lički Osik), NK Petrova Gora (Vojnić), NK Rujevac (Dvor), NK Borovo, Zajedničko veće opština i VSNM Pakrac, dok se još čekaju službene potvrde MNK Zavičaja (Vrginmost), MNK Fenixa (Zvjerinac, Biskupija), NK Vrbovskog i Roma iz Zagreba.

Podsjećamo da su Hrvati iz Vojvodine, prijatelji i suradnici Sportsko rekreativnog društva Srba u Hrvatskoj, sudjelovali i na drugom Regionalnom malonogometnom turnira, održanom u Zagrebu 2019. godine. Kao posebni gosti turnira dolaze Tomislav Žigmanov, predsjednik DSHV-a i ministar u novoj srpskoj Vladi te predsjednik SNV-a i saborski zastupnik Milorad Pupovac i zastupnik Boris Milošević.

Tri ekipe će biti podijeljene u četiri grupe. Igra se u sastavu 5+1. Svaka utakmica traje 2x10 minuta. Poslije odigranih utakmica po grupama igra se polufinale, finale je predviđeno u 16:10 sati. Predviđene su i nagrade sportske opreme Fotex kao i pehari za najbolje. Novac prikupljen od kotizacija i donacija bit će doniran dvjema djevojčicama koje žive na potresom stradaloj Baniji.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više