Novosti

Intervju

Georges Wolinski Najbolji ljevičari su satiričari

Povodom terorističkog napada na redakciju francuskog satiričnog lista 'Charlie Hebdo' u kojem je ubijen Georges Wolinski, donosimo netipičan intervju s ovim karikaturistom koji je u svibnju 1994. objavljen u 'Feral Tribuneu'. Karikaturist je, naime, svoje odgovore odlučio nacrtati

9pc40xgs4n1w7b4cvqzhjrknt3s

Georges Wolinski   (foto Feral Tribune)

Izgleda da se naš rođak 'Charlie Hebdo' odlučio cijeli izredati u 'Feralu'! Tek smo se oporavili od posjeta njihova izaslanstva iz veljače, a prije neki dan upala nam je još jedna skupina terorista iz tog satiričnog tjednika, i to predvođena glavnim urednikom Philippeom Valom. Opet hoće praviti nekakve reportaže, pretpostavlja se zašto. Nablaćena bi Hrvatska, međutim, ovaj put 'Charileu Hebdou' mogla malo oprostiti. Jer, u Split je došao i Georges Wolinski, jedan od najpotentnijih bikova svete karikature - stoji u uvodu intervjua.

Povodom današnjeg terorističkog napada u kojem je ubijen ovaj karikaturist, donosimo intervju koji je u 'Feralu' objavljen u svibnju 1994. godine. Intervju pročitajte i pogledajte na sljedećem linku:

Georges Wolinski: Najbolji ljevičari su satiričari
Intervju

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više