Novosti

Politika

Izložba fotografija ‘Kradljivci bicikla’

Izložba ‘Kradljivci bicikla’, poznatog sarajevsko-pariškog fotografa Milomira Kovačevića Strašnog bit će otvorena u petak, 3. svibnja u 19 sati u Galeriji AŽ / Atelieri Žitnjak u Zagrebu

Gydor3nc46jblg1zfhh9al3xct0

Izložbi pod nazivom ‘Kradljivci bicikla’, poznatog sarajevsko-pariškog fotografa Milomira Kovačevića Strašnog bit će otvorena u petak, 3. svibnja u 19 sati u Galeriji / Atelieri Žitnjak, na adresi Žitnjak 53 u Zagrebu. Izložba će biti otvorena do 31. maja, a tokom njenog trajanja planirana su i stručna vodstva za studente umjetničkih akademija i humanističkih znanosti, kao i za sve ostale zainteresirane ljubitelje suvremene umjetnosti.

Kako navodi Bojan Krištofić, voditelj Galerije : ‘Radi se o osebujnom dnevniku prizora s ulica jednog od najvećih europskih gradova, zabilježenih okom i objektivom autentičnog fotografa s osobitim osjećajem za suptilnu dramu svakodnevnog života te s iskustvom takvog života lišenog svega što čini svakidašnjicu u uobičajenom, nepamtljivom smislu riječi ― velikim životnim iskustvom koje upisuje u svaki prizor što ga prepozna kao svoj, kao istinit’.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više