Novosti

Kronika

Излoжбa сликa сa 16. ‘Ђoлe’

Излoжбa сликa сa 16. сaзивa Meђунaрoднe ликoвнe кoлoниje ‘Ђoлa 2019’ oдржaнa je у oргaнизaциjи Пoдoдбoрa СKД-a ‘Прoсвjeтa’ Дaрдa и Ликoвнe рaдиoницe ‘Пeтaр Дoбрoвић’

Hybn1hg36i50zh2bc1u1p4v17o3

Pero Matić i Rada Marković

U organizaciji Pododbora SKD ‘Prosvjeta’ Darda i Likovne radionice ‘Petar Dobrović’, održana je izložba slika sa 16. saziva Međunarodne likovne kolonije ‘Đola 2019’ u prostorijama Pododbora u Dardi. Na izložbi je predstavljeno tridesetčetvero autora, plus dvoje učenika, i isto toliko umjetničkih slika. Učesnici kolonije bili su akademski i afirmirani amaterski slikari, studenti te učenici osnovnih i srednjih škola, koji su svojim slikama obogatili umjetnički fond darđanske Likovne radionice, a dio tih radova predstavljen je na izložbi.

Svim prisutnima ispred Likovne radionice dobrodošlicu i zahvalnost na odazivu iskazala je voditeljica radionice magistrica likovne umjetnosti Rada Marković. U izložbu je prisutne, kroz Šantićevu poeziju i stihove, uvela Ljeposava Grubor, a o samoj izložbi govorio je Pero Matić, profesor i kustos.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više