Novosti

Kronika

Jaгoдњaк финaнцирa спoртaшe и студeнтe

Бaрaњскa Oпћинa Jaгoдњaк oбjaвилa je 11. jaнуaрa нa свojoj вeб-стрaници двa нaтjeчaja и jeдaн jaвни пoзив зa финaнцирaњe удругa, зaслужних спoртистa и стипeндирaњe студeнaтa

Fxkqkaqpcjos7jfyimnrxgi2ju8

Baranjska Općina Jagodnjak objavila je 11. januara na svojoj veb-stranici dva natječaja i jedan javni poziv za financiranje udruga, zaslužnih sportista i stipendiranje studenata. Prvi natječaj raspisan je za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro na području Općine Jagodnjak u 2020. godini u dva prioritetna područja: sport i kultura. Za sport je u proračunu Općine osigurano 400.000 kuna, a za kulturu 150.000.

Na drugi natječaj mogu se javiti sportisti s područja Općine Jagodnjak, koji imaju prebivalište na području Općine Jagodnjak i postižu zapažene rezultate u sportu kojim se bave. Za tu namjenu planirana su sredstva u iznosu od 35.000 kuna. Na javni poziv mogu se javiti studenti koji su državljani RH i imaju prebivalište na području Općine Jagodnjak. Stipendija iznosi 4.000 kuna, a isplaćuje se jednokratno. Stipendija se smatra nepovratnom naknadom, a stipendist se može zahvaliti Općini bezuvjetno i svojevoljno na način da napiše rad iz područja svoje naobrazbe koji se odnosi na Općinu Jagodnjak, a koji će biti objavljen na službenim internet-stranicama Općine ili u drugim medijima na prijedlog načelnika Općine.

Za oba natječaja rok za podnošenje programskih i projektnih prijedloga je do 10. februara ove godine, a prijave studenata zaprimaće se sve do utroška sredstava predviđenih za tu namjenu.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više