Novosti

Kronika

Kod Jovane svi pjevaju

Novost u ugostiteljskoj ponudi Velikog Poganca: Zbog imena lokala nismo imali nikakvih problema ili neugodnosti – kaže vlasnica lokala Jovana Levaković

Ipr5t0sq8nj7nc2pr4szfqoqhtf

Svatko je dobrodošao u naš lokal  – Jovana Levaković

Caffe bar ‘Jovana’, nedavno otvoren u mjestu Veliki Poganac postao je svojevrsna atrakcija na ugostiteljskoj karti Prigorja i Podravine. Iako je u spomenutom mjestu i ranije bilo kafića, zbog svog jedinstvenog imena, kafić ‘Jovana‘ sve ih je nadmašio. Tome u prilog govore brojni posjetitelji te raznovrsna ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića – moguće je primjerice kupiti pivo ‘Jelen‘ iz Srbije.

‘Jovana‘ je sve poznatija po priređivanju zabava vikendom na kojima se svira narodna muzika te nastupaju poznati lokalni pjevači. Tamo se mladi, bez obzira na razlike u vjeri i naciji, međusobno druže i zabavljaju. Ispred ‘Jovane‘ mogu se tako vidjeti parkirana vozila svih registracijskih oznaka, u samom objektu i ispred njega uvijek je mnogo ljudi, a ugodno i radišno osoblje svakome stoji pravovremeno na usluzi.

Mladi i preduzetni, budući bračni par Nikola Popović i Jovana Levaković, ne krije zadovoljstvo svime što su do sada postigli te samouvjereno najavljuju nove planove za budućnost.

- Relativno smo novi u ugostiteljstvu. Ovo nam je prvi lokal koji smo otvorili. Ime ‘Jovana‘ kafić je dobio po meni koja sam i vlasnica. O tome smo zajedno odlučili. Oko izbora imena nije bilo nikakvog spora ni straha. Nismo imali nikakvih problema ili neugodnosti. Ljudi su tolerantni i svi se poštujemo. Najvažnije je biti čovjek i prema svakome gostu imati ljubazan i profesionalan pristup. Želimo se u poslu širiti, možda otvoriti još koji kafić. Raduje nas što su svi zadovoljni i daju nam iskrenu podršku. Svatko je dobrodošao u naš lokal – kaže Jovana Levaković.

Njezin budući suprug i poslovni partner Nikola Popović, smatra da poslovanje treba konstantno razvijati te obogaćivati uvijek novim ugostiteljskim sadržajem.

- Za sada nam ide odlično, nadam se da će tako biti ubuduće. Trenutno želimo zaposliti još nekoliko konobarica jer nam se sve više povećava opseg posla. Za kojih mjesec dana, na pravoslavnu svetkovinu Vidovdan, napravićemo veliku zabavu na koju ćemo dovesti muzički sastav iz BiH. Nakon toga pokušaćemo s organizacijom drugih društvenih i sportskih događanja – pojasnio je Nikola Popović.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više