Novosti

Kronika

Mobilni uredi u petak i subotu u Dvoru

Mobilni uredi danas i sutra bit na području općine Dvor pomagat će mještanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga administrativna pitanja

Large mobilni

Mobilni ured na Baniji (foto SNV)

Službenici Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, čiji će mobilni uredi danas i sutra biti na području općine Dvor, pomagat će mještanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga administrativna pitanja.

Mobilni uredi bit će otvoreni od 10 do 17 sati. Danas će raditi u naselju Rujevac, kod zgrade Područne škole te u naselju Donji Žirovac, kod Društvenog doma. Sutra će biti u naselju Divuša, kod Vatrogasnog doma te u naselju Struga Banska, također kod Društvenog dom.

Službenici će pomagati mještanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi, izvijestilo je Ravnateljstvo Civilne zaštite.

Građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka. Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podacima podnositelja.

U Sisačko-moslavačkoj do jutros u 8 sati prijavljena je šteta na 38 956 stambenih objekata, a pregledano je 34 648, priopćeno je iz županije, prema ažuriranim ArcGIS podatcima, prenosi Hina.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više