Novosti

Kronika

Obnova doma u Rogoži

U organizaciji pododbora SKD Prosvjeta Garešnica i VSNM-a Bjelovarsko-bilogorske županije, u Rogoži je održan sastanak na kome se razgovaralo o projektu adaptacije i dogradnje društvenog doma

Large 1

U organizaciji pododbora SKD Prosvjeta Garešnica i VSNM-a Bjelovarsko-bilogorske županije, u Rogoži je održan sastanak na kome se razgovaralo o projektu adaptacije i dogradnje društvenog doma. Pored članova spomenutih organizacija, sastanku su prisustvovali bjelovarski dožupan iz redova srpskog naroda Saša Lukić i predsjednik VSNM-a Grada Garešnice Damir Sedramac. Ispred garešničkog pododbora Prosvjete Zoran Blanuša je govorio o dinamici radova na društvenom domu i njihovom financiranju. Dožupan Lukić je sa županom Damirom Bajsom razgovarao o mogućoj financijskoj potpori Bjelovarsko-bilogorske županije. Nešto više o samom projektu rekao je Darko Karanović, predsjednik VSNM-a Bjelovarsko-bilogorske županije.

- Nakon niza sastanaka u Gradu Garešnici, uz prisustvo gradonačelnika Josipa Bilandžije, pročelnika za gospodarstvo Miroslava Gerstnera, dožupana srpske zajednice Saše Lukića, predsjednika i zamjenika SKD Prosvjeta pododbor Garešnica Zorana Blanuše i Nikole Radoševića te predsjednika VSNM Garešnica Damira Sedramca, odlučeno je da se krene u realizaciju ovog projekta. Grad Garešnica financirao je izradu projektne dokumentacije i građevinsku dozvolu te odredio nadzorni organ za građevinske radove – istaknuo je Karanović.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više