>

novosti logo

Kronika Kronika
Piše Z.V.

Obnova pruge

Prošlog tjedna nastavljeni su zemljani radovi na novom kolosijeku Dugo selo - Križevci. U toku je priprema podloge za postavljane pruge te drenažnog sustava. Vrijednost projekta iznosi preko 300 milijuna kuna, a investitor su Hrvatske željeznice u suradnji s Ministarstvom prometa. Izvođač zemljanih radova je tvrtka Integral inženjering iz Republike Srpske (BiH), a na više dionica novog kolosijeka u radu sudjeluju i tvrtke DIV, Dalekovod te Zagreb Montaža.

- Dio radnika Hidroelektre prešao je u ovu firmu. I ja sam jedan od bivših radnika Hidroelektre. Ima nas tu još. Mogu reći da sam zadovoljan rukovodstvom, plaća je redovita i dobra - rekao je Jozo Tunić, radnik tvrtke Integral. Radom Integrala zadovoljan je i investitor, Infrastruktura d.o.o.

- Tvrtka Integral Inženjering iz BiH izvodi radove na projektu rekonstrukcije postojećeg i izgradnji drugog kolosijeka željezničke pruge na dionici Dugo selo-Križevci. Uvedena je u posao od strane konzorcija DIV - Dalekovod - Zagreb Montaža. Sve obaveze izvodi kvalitetno i u skladu sa zahtjevima iz ugovora - odgovoreno je iz tvrtke Infrastruktura d.o.o.

1/1