Novosti

Kronika

Odlazak prijatelja

U prostorijama Ambasade Republike Srbije u Zagrebu upriličen je prijem povodom odlaska dvoje diplomata: Bose Prodanović, doskorašnje otpravnice poslova, i Dušana Vujovića, trećeg sekretara

U prostorijama Ambasade Republike Srbije u Zagrebu 15. decembra upriličen je prijem povodom odlaska dvoje diplomata: Bose Prodanović, doskorašnje otpravnice poslova, i Dušana Vujovića, trećeg sekretara koji je ‘pokrivao’ kulturna zbivanja i medije.

U prigodom obraćanju je nova ambasadorica Mira Nikolić naglasila važnost i ulogu koju su Bosa i Dušan imali, kako u komunikaciji s diplomatskim korom i vlastima, tako i u suradnji sa srpskom zajednicom u Hrvatskoj. Bosa Prodanović zahvalila se na suradnji i druženju s predstavnicima srpskih institucija.

Na prijemu su uz predstavnike diplomatskog kora bili prisutni i predstavnici Srpskog narodnog vijeća na čelu s Miloradom Pupovcem, predsjednici ‘Prosvjete’ i ‘Privrednika’ Čedomir Višnjić i Nikola Lunić, sveštenici SPC-a na čelu s mitropolitom zagrebačko-ljubljanskim Porfirijem, kao i istaknuti pojedinci iz srpske zajednice u Hrvatskoj.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više