Novosti

Politika

Poziv za sufinanciranje projekata u 2019.

Pozivaju se sve jedinice lokalne i područne samouprave koje su stekle status potpomognutog područja da se jave na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Rok za podnošenje zahtjeva je 11. marta 2019.

8p5ool2n7u54jwshpq54ah7molx

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije nastavlja financijski poticati jedinice lokalne i regionalne samouprave koje su, u skladu sa Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o regionalnom razvoju Republike Hrvatske, stekle status potpomognutog područja. Pozivaju se sve takve zainteresirane jedinice lokalne i područne samouprave da kao nositelji pokretanja potrebnih promjena u društvenim, gospodarskim i drugim razvojnim aktivnostima dostave svoje zahtjeve za sufinanciranje projekata u 2019. godini, usklađene s ciljevima Programa održivog razvoja lokalne zajednice. Zahtjevi za dodjelu sredstava moraju biti u skladu sa smjernicama za koje su dostupne na ovom na linku.

Rok za podnošenje zahtjeva je 11. marta 2019., a svaki podnositelj može podnijeti najviše dva zahtjeva za sufinanciranje projekata. Više o javnom pozivu Ministarstva možete saznati ovdje.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više