Novosti

Politika

Prijavite se u BLOK-ovu političku školu

I ove godine BLOK - Lokalna baza za osvježavanje kulture organizira besplatnu političku škola koja će se održati u četiri vikend bloka od 25. ožujka do 7. svibnja. Za polaznike izvan Zagreba BLOK plaća troškove prijevoza

Large blok

[BLOK] - Lokalna baza za osvježavanje kulture i ove godine organizira svoju političku školu. U pozivu ističu da premda je primarno namijenjena umjetnicima i kulturnim radnicama, škola otvorena svima koji žele steći uvid u osnovne teorijske koncepte i historijat kapitalističkih društvenih odnosa, kao i socijalistički odgovor.

Strukturirana je u četiri vikend bloka (kritika kapitalizma, socijalistički odgovor, identiteti u kapitalističkoj teoriji i praksi, radničko i umjetničko organiziranje) u razdoblju od 25. 3. do 7. 5. i u potpunosti je besplatna. Održava se u Zagrebu, a broj polaznika je ograničen. Svi koji žele sudjelovati moraju imati važeću COVID potvrdu.

U želji da program učine dostupnim i onima koji ne žive u glavnom gradu, osigurana su financijska sredstva za put i troškove smještaja za tri polaznika. Stoga iz BLOK-a posebno ohrabruju zainteresirane koji žive i rade izvan Zagreba, u Hrvatskoj i regiji, da se jave. Prijave se šalju na mail: blok@blok.hr do 7. 3. 2022., a detalje pronađite na stranici BLOK-a.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više