Novosti

Politika

Reagiranje: Netočno je da je Burilović "završio slavni univerzitet gazda Rade"

Netočna je informacija kako je gospodin Burilović "završio slavni univerzitet gazda Rade"

Pozivajući se na Zakon o medijima, odvjetničko društvo "Olujić, Pezić & Partneri", kao punomoćnik Luke Burilovića, dostavilo je Novostima zahtjev za ispravak informacija objavljenih na Portalu Novosti 5. veljače 2021. u tekstu pod naslovom "Banja Luka Burilović", autora Borisa Dežulovića. Tekst Burilovićevog zahtjeva za ispravak donosimo u nastavku:

Netočna je informacija kako je gospodin Burilović "završio slavni univerzitet gazda Rade".

Netočnu informaciju predstavlja i tvrdnja "nakon što je diplomirao na čuvenom Univerzitetu za poslovne studije, u rekordnom roku položivši desetak ispita – nije poznato jesu li među njima bili i latinski jezik i ples oko šipke, a danas je nemoguće provjeriti, jer se po neobičnoj stoljetnoj tradiciji gazda Rade diplomski radovi nakon nekog vremena uništavaju – Luku je, što da vam kažem, baš krenulo…".

Netočnu informaciju, pa i grubu uvredu predstavljaju tvrdnje "nije loše za tipa koji se školovao kat ispod škole za ples oko šipke" kao i "nikad nemojte zaboraviti da su u tu sumu zbrojeni svi oni noćni kilometri od Vinkovaca do Banje Luke, opasni gazda rektor, strogi banjalučki profesori menadžmenta i ona neizdrživa neizvjesnost pred ispit iz latinskog menadžmenta, dok hodnicima odjekuje glasna muzika postdiplomskog tečaja plesa oko šipke, a stepeništem s trećeg kata hihoćući glavinjaju menadžeri i kamiondžije sa svojim ljubavnicama".

Gospodin Burilović je u više navrata, javno, objavio kako je i pod kojim okolnostima svoj diplomski i dodiplomski studij kao i poslijediplomski i doktorski studij završio u Republici Hrvatskoj.

Naša stranka zadržava pravo da zaštitu od ovakvih grubih povreda svoje časti i ugleda u odgovarajućim postupcima zatraži pred nadležnim sudovima radi naknade prouzročene mu neimovinske štete.

U Zagrebu, 17. veljače 2021. g.

dr. sc. Luka Burilović, po:

Odvjetničko društvo "Olujić, Pezić & Partneri"

odvjetnik Željko Olujić

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više