Novosti

Kronika

Sanirani mostovi

U protekla dva tjedna radnici Uprave za ceste Karlovačke županije bili su vrijedni u naseljima na područjima Općine Krnjak i Grada Ogulina u kojima živi pretežno srpsko stanovništvo

0mx72m3ocvn141bbqj2gkni3jy7

Popravljeni most vodi u Mlakovac

U protekla dva tjedna radnici Uprave za ceste Karlovačke županije bili su vrijedni u naseljima na područjima Općine Krnjak i Grada Ogulina u kojima živi pretežno srpsko stanovništvo. Na županijskoj cesti prije naselja Vitunj u sklopu Ogulina, rekonstruiran je mostić, stavljena nova ograda te prošireni i asfaltirani prilazi u ukupnoj dužini od pedesetak metara. Vrijednost radova je 175.000 kuna. Završeni su i radovi na čišćenju raslinja uz županijsku cestu na relaciji Jasenak-Drežnica.

U općini Krnjak, na cesti prema pravoslavnom manastiru Presvete Bogorodice Trojeručice u naselju Donji Budački, popravljena su i uređena dva manja mosta. Onaj koji vodi prema Dugom Dolu je u potpunosti rekonstruiran, dok je na mostu prema Mlakovcu popravljena i obojana ograda. Ukupna vrijednost radova iznosila je 50.500 kuna.

Županijska uprava je prekrila novim asfaltnim slojem dio ceste kroz Donji Budački, na relaciji od državne ceste D-1 do raskršća za Mlakovac i Dugi dol u dužini od oko 500 metara. Vrijednost iznosi oko 350.000 kuna. Izvedene radove u Donjem Budačkom obišli su upravitelj ŽUC-a Stjepan Turković, Dejan Mihajlović, načelnik Krnjaka i Mirko Martinović, zamjenik župana Karlovačke županije iz redova srpske zajednice. Martinović kaže da će radovi poboljšati prometnu infrastrukturu u naseljima i podići kvalitetu te će se u saradnji sa ŽUC-om nastaviti.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više