Novosti

Kronika

Sastanak u Hrvatskoj Kostajnici

U okviru SNV-ovog projekta ‘Učinkovita manjinska vijeća za više manjinskih prava’ u Hrvatskoj Kostajnici je održan zadnji od predviđenih sastanaka mreže lokalnih aktera

Ipr386nl0fy9mr1uy5aojsricxx

U okviru SNV-ovog projekta ‘Učinkovita manjinska vijeća za više manjinskih prava’ u Hrvatskoj Kostajnici je 18. aprila održan zadnji od predviđenih sastanaka mreže lokalnih aktera, odnosno lokalnih rukovodilaca sa srpskim, češkim, romskim i bošnjačkim aktivistima s području Sisačko-moslavačke županije.

Voditelj projekta Nikola Ivanovića govorio je o pitanjima lokalne samouprave, saborski zastupnik SDSS-a Boris Milošević o pravnoj regulativi manjinskih pitanja na lokalnom nivou, a zastupnik Veljko Kajtazi o položaju Roma na lokalnom i državnom nivou.

Među 40-ak prisutnih bili su i načelnik općine Dvor Nikola Arbutina, zamjenik gradonačelnika Kostajnice Stevo Rušnov, zamjenica načelnika općine Topusko Jelena Roknić, Milinko Simić iz Hrvatske Dubice, Đuro Jančić iz Majura, kao i manjinski vijećnici koji su učestvovali na ciklusu edukacijskih radionica koje su lani i ove godine održane u Sisku.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više