Novosti

Politika

Srpski kulturni centar u Bjelovaru dobio novo ruho

Privedeni su kraju radovi na obnovi fasade na centru ‘Pavle Solarić’ u Bjelovaru. Uskoro slijedi popis knjiga i preuređenje biblioteke

Zahvaljujući velikom trudu i odgovornosti VSNM-a Grada Bjelovara, na čelu s Dušanom Margetićem i Dušanom Zorićem, privedeni su kraju radovi na obnovi fasade s izolacijom na Srpskom kulturnom centru ‘Pavle Solarić’ u Bjelovaru. Financijska sredstva osigurao je gradski VSNM iz vlastitih sredstava koje dobiva od gradskih vlasti.

- Na uspješnu izgradnju fasade dugo smo čekali, pa nakon izmjene krovišta možemo reći da je SKC ‘Pavle Solarić’ zaista zablistao u novom ruhu - rekao je predsjednik VSNM-a Bjelovarsko bilogorske županije Darko Karanović.

Za ostale radove, kao što su oglasni ustakljeni sandučić i obnovljene dotrajale ulazne stepenice na dvorišnom ulazu s rukohvatima i nadstrešnicom, sredstva je osiguralo županijsko Vijeće.

Kako su u potpunosti završeni i unutrašnji  radovi, u narednom periodu predstoji uređenje biblioteke u kojoj će se popisati i sortirati knjige.

- Dosadašnje aktivnosti potvrdile su našu primarnu ideju da Srpski kulturni centar bude polivalentan i multikulturalan po sadržaju i raznolikošću ljudi koji dolaze u njega - rekao je Karanović.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više