>

novosti logo

Kronika Kronika
Piše M.C.

Štednjaci povratnicima

Humanitarci SNV-a, predvođeni predsjednikom Borisom Miloševićem ponovo su u selu Mala Paukova pored Sunje posjetili bračni par Milju i Miloša Jandrića koje nepoznati razbojnici vezali i opljačkali

Kako su i obećali, humanitarci Srpskog narodnog vijeća, predvođeni predsjednikom i saborskim zastupnikom Borisom Miloševićem nakon tjedan dana ponovo su obišli i u selu Mala Paukova pored Sunje posjetili bračni par Milju (82) i Miloša (85) Jandrića. Njih su prije desetak dana nepoznati razbojnici vezali i opljačkali.

- Obitelji Jandrić smo donirali novi štednjak na drva s obzirom da je njihov dosadašnji odradio svoj radni vijek i nije grijao kao nekad. Ostatak zime Jandrićima će biti topliji u njihovoj kući. Uz kavu, čaj i dobro društvo nisu bili sami što im je ipak najvažnije. Osim Jandrića, u Maloj Paukovoj posjetili smo samačko domaćinstvo Dobrosavljević u Čatrnji, u općini Krnjak. I tu smo domaćinu također donirali štednjak na drva jer stara peć jednostavno nije više bila za upotrebu. S ovakvim akcijama ćemo nastaviti - kazao je Boris Milošević, predsjednik SNV-a.

1/1