Novosti

Politika

Tribina: Ćiro ispred vremena

O SDSS-ovoj kampanji na novoj tribini u Privredniku, u utorak, 28. maja, u 18 sati govorit će Miroslav Ćiro Blažević, glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić, profesor Dražen Lalić i Igor Stanišljević sukreator kampanje

Rn4exujgauf81kietv67ainxedi

Tribina pod nazivom ‘Ćiro ispred vremena’, u organizaciji Srpskog privrednog društva Privrednik i Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Zagreba, bit će održana u utorak, 28. maja, u 18 sati, na prvom katu Privrednikovog doma (Preradovićeva 18, Zagreb).

Kampanja SDSS-a, privukla je pažnju medija u Hrvatskoj i regiji. Usred uništavanja plakata na kojima se na ćirilici i latinici poručuje da su Srbi građani ove zemlje, da su tu rođeni i da imaju pravo ponositi se svojim identitetom, pojavio se spot u kojem Miroslav Ćiro Blažević daje podršku listi Milorada Pupovca i SDSS-a. Neki su to doživjeli kao provokaciju, a neki kao domoljubni čin i doprinos normalizaciji i rasterećenju odnosa većine prema srpskoj manjini.

O SDSS-ovoj kampanji, o razlozima zbog kojih je Ćiro podržao Pupovca, o rezultatima izbora, ali i pravu Srba u Hrvatskoj da budu ono što jesu i privatno i u javnosti, novinar Saša Kosanović razgovarat će na idućoj tribini u Privredniku s Miroslavom Ćirom Blaževićem, trenerom svih trenera, s Draženom Klarićem, glavnim urednikom Večernjeg lista, Draženom Lalićem s Fakulteta političkih znanosti i Igorom Stanišljevićem, kreativnim direktorom studija Parabureau i sukreatorom SDSS-ove kampanje.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više