Novosti

Politika

Tribina: Manjinski izbori – prilika koju mnogi propuštaju

S obzirom na predstojeće izbore vijeća i predstavnika nacionalnih manjina te izbore za Evropski parlament na novoj tribini u Privredniku, u utorak, 9. aprila, u 18 sati, govorit će Antonija Petričušić s Pravnog fakulteta u Zagrebu, Jelena Nestorović iz SNV-a i saborski zastupnik Boris Milošević

Rg7zl0vhy65x2vlbn2h6irnv8oy

Tribina pod nazivom ‘Manjinski izbori – prilika koju mnogi propuštaju’, u organizaciji Srpskog privrednog društva Privrednik i Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Zagreba, održat će se u utorak, 9. aprila, u 18 sati, na prvom katu Privrednikovog doma (Preradovićeva 18, Zagreb).

S obzirom na predstojeće izbore vijeća i predstavnika nacionalnih manjina te izbore za Evropski parlament na novoj tribini u Privredniku bit će riječi o maloj izlaznosti na manjinskim izborima, o tome što pripadnici nacionalnih manjina gube, a što dobijaju izlaskom i izborom svojih predstavnika, kao i o tome što manjine mogu očekivati od evropskih izbora. O svemu tome govorit će Antonija Petričušić, docentica na Katedri za sociologiju Pravnog fakulteta u Zagrebu, Jelena Nestorović iz Srpskog narodnog vijeća te Boris Milošević, saborski zastupnik SDSS-a. Tribinu će moderirati novinar Saša Kosanović.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više