Novosti

Politika

Tribina: Živi zid raste, ostali se češljaju

O uspjehu Živog zida, stranke koju su tradicionalni političari do jučer gledali s podsmjehom, a danas kao koalicijskog partnera, na novoj tribini u Privredniku, u utorak, 15. maja, u 18 sati, govorit će Branimir Bunjac iz Živog zida te novinari Tomislav Klauški iz 24 sata i Hrvoje Krešić s N1

C4d24l23geca8dgm8udcd98e8iz

Tribina pod nazivom ‘Živi zid raste, ostali se češljaju’, u organizaciji Srpskog privrednog društva Privrednik i Vijeća srpske nacionalne manjine grada Zagreba, održat će se u utorak, 15. maja, u 18 sati, na prvom katu Privrednikovog doma (Preradovićeva 18, Zagreb).

Na tribini u Privredniku analizirat će se uspjeh Živog zida, stranke koju su tradicionalni političari do jučer gledali s podsmjehom, a danas kao koalicijskog partnera. Dok se HDZ bavi aferama koje proizvodi njegova Vlada, a SDP samim sobom, Živi zid im se prema anketama polako približava. Njihova, po mnogima kontradiktorna i kontroverzna politika i javni nastupi, koji izluđuju poziciju u Saboru, medijske kritike i buka koja prati rast Živog zida, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

O svemu tome govorit će Branimir Bunjac iz Živog zida, Tomislav Klauški, novinar 24 sata i Hrvoje Krešić s televizije N1, a tribinu će moderirati novinar Saša Kosanović.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više