>

novosti logo

Kronika Kronika
Piše Z.V.

Viktorijina viktorija

Fudbalski klub Viktorija iz Vojakovaca, poznat po svom mješovitom nacionalnom sastavu, osvojio je tradicionalni fudbalski turnir u Glogovnici kod Križevaca

Fudbalski klub Viktorija iz Vojakovaca, poznat po svom mješovitom nacionalnom sastavu, osvojio je tradicionalni fudbalski turnir u Glogovnici kod Križevaca, održan povodom proslave katoličke Velike Gospe. Zahvaljujući dobroj igri i solidnoj podršci navijača, uspio je savladati sve protivnike. Izvrstan rezultat na turniru na kojemu je stupilo 11 timova, postigla je i ekipa Guštera koji su zauzeli drugo mjesto te Sv. Benedikta iz Velikog Potočeca koji su bili treći. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Viktorijin napadač Radomir Božović, za najboljeg strijelca Marko Švagelj, a najuspješniji golman bio je Kristijan Sučić.

- Momci su odlično odigrali i dokazali se najbolji. Uživalo se u svakoj njihovoj utakmici i postignutom golu. Radomir Božović bio je odličan. Lijepo je bilo vidjeti i da se ljudi svi druže bez obzira na naciju i vjeru. U Viktoriji i drugim ekipama, igrali su zajedno Srbi i Hrvati. To je tako već godinama. Drago mi je zbog svega što se kroz sport promiče zajedništvo i tolerancija - rekao je jedan od Viktorijinih navijača.

1/1