Novosti

Kultura

Za 15 prodanih karata u Splitu Tram 11 krivi orjunu, partizane i četnike 

"U jednom Zagrebu gdje ima duplo više leftstapo jugosa nas nisu uspjeli isti sjebati, za Split nažalost to ne možemo reći", napisali su Tram 11 na Facebooku prozivajući za komercijalni krah "sve pušiće, orjunu, partizane, četnike i jugose"

Large bujanec tram

Tram 11 u društvu Velimira Bujaneca i Zlatka Hasanbegovića (foto Facebook)

Nije dobro biti zlurad i rugati se tuđoj nesreći, ali teško se othrvati zadovoljstvu na vijest da je zagrebački ultranacionalistički rap dvojac Tram 11 u Splitu uspio prodati samo 15 karata za koncert 16. srpnja, gdje su trebali nastupiti sa Živcem Maradonom. Komercijalnu propast pokušali su skriti objavom na Facebooku da se koncert otkazuje zbog tehničkih razloga, ali su mediji iskopali informaciju da je razlog potpuni tržišni krah.

Srđan Ćuk samozvani General Woo i Nenad Šimun s nadimkom Target poraz u drugom najvećem hrvatskom gradu nisu dobro podnijeli pa su bijes iskazali na Facebooku ovom objavom: "Jeben vam je grad kad samo trap cajke i jugo sranja imaju publiku, klubove i orjuna promotore a sve normalno pljujete, naša sućut i pozdrav iz Hrvatske" i svojom pjesmom "PŠK".

Par dana nakon toga novom objavom obrušili su se na portal Index koji je objavio priču o koncertnom posrtaju i, već uobičajeno za ove prijatelje Velimira Bujanca i Zlatka Hasanbegovića na "sve pušiće, orjunu, partizane, četnike i jugose" odnosno "pupovce i plenkoviće". U glavama TRAM 11 svi su oni krivi zbog jadnih 15 karata. Evo što su napisali, zajedno sa svim pravopisnim greškama i vrijeđanjem: "Kako vam ga je debeli sa imbexa stavio hahahahah Probudio je svojim pimpekom sve pušiće,orjunu, partizane,četnike i jugose. Uvaljo vam je 'tovari purgeri jug sjever' jugo spiku tako jako ,da se i tzv. desničari javljaju i vrijeđaju,pošto misle da smo srali po nogometnom klubu hahahahahahah. Nema veze, Tram nije pao ni kad su pupovci i plenkovići skupa napadali ,tako da neće ni sada. Isto tako nitko Dalmaciju ( dio HRVATSKE ) nije spominjao već Split i stanje vezano za koncerte. U jednom Zagrebu gdje ima duplo više leftstapo jugosa nas nisu uspjeli isti sjebati, za Split nažalost to ne možemo reći. Kad voditelji klubova i kao menageri rade anketu vezano za vaš koncert,onda znate da nešto ne štima u gradu. Sigurno nismo prozivali fanove,publiku i stanovnike grada,ako neki osjećaju da jesmo mi se ispričavamo na nesporazumu. Jedno smo sigurni, da je debeli sa imbexa isfuro odlično jugo spiku sa mržnjom jug sjever, mnogi su to popušili nažalost. Do neke nove uzbudljive epizode 1 i 1 Lp i Hvala".

Bendu koji ima u svojim pjesmama ima ovakve stihove teško je nešto bolje poželjeti od ovoga što su dobili u Splitu: "Svi ste tu zbog novca/ kao mit iz Jasenovca, balaševići nema vam države ni na igrici/ pušite kurac za ćirilicu na Ilici", "Kad treba glasovati, busom dođu teroristi", "Kukavice šute, četnici su u gradu/ ista govna samo su obrijali bradu", "Hejteri šahovnice (...) pucajte si u sljepoočnice", "Abortirane ideje bore se za abortuse", "K'o Plenki i Njonjo, svi ste topla braća", "Dezerteri vode državu", "U zrcalu mi maskirne boje super stoje", "Ja sam braniteljski portal/ Ti si kurva s Faktografa (...) Jebo ti fejs mater/ ovdje blokiramo šakama", "Na čelu ti petokraka, u oku dugine boje/ u kol'ko si udruga što milijardu kuna broje/ Puši kurac malo Titu malo Castru/ k'o Danka partizanka provaljuješ na terasu" i sve tako dalje u skladu sa svojom poetikom homofobije, mizoginije, šovinističke jugo- i srbofobije, antikomunizma, negatorstva ustaških zločina, mržnje prema medijima i liberalnom civilnom društvu, korona-skepticizma, prozivanjem "izdajnika", prizivanje militarizma i nasilja, uz standardni brutalni seksizam na ostatku albuma, kao što su Novosti pisale početkom godine kada je objavljen njihov novi album od kojeg je ruke digla i izdavačka kuća pa sada ovaj vukovarsko-zagrebački dvojac, inače poznat po isfuravanju purgerskog uličnog štiha koji Splićanima očito nije sjeo baš najbolje, pokušava sam voditi svoje poslovanje. Vidimo kako im ide. 

Kultura

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više