Novosti

Kronika

Зa стaриje Бaрaњцe 120.000 кунa

Oпћинскo друштвo Црвeнoг крижa Дaрдa зa прojeкт ‘Сoциjaлним укључивaњeм дo aктивнoг стaрeњa’ и бeлoмaнaстирскa Mирoвнa групa Oaзa зa прojeкт ‘Дoстojaнствeнo стaрeњe ИИИ’ дoбили су пo 60.000 кунa

Ydkjig1l6xfqcxhgejaamjbfage

Državna tajnica Margareta Mađerić pozdravlja predstavnike udruga

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku organiziralo je u Zagrebu svečano potpisivanje ugovora za udruge kojima su odobreni projekti na natječaju za projekte usmjerene unapređenju kvalitete života starijih osoba u lokalnoj zajednici u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2018. godinu. Ministarstvo je za taj natječaj osiguralo 3.880.000 kuna te odobrilo ukupno 61 projekt, kojima je dodijeljeno od 45.000 do 75.000 kuna.

Na potpisivanju ugovora bili su predstavnici većine udruga čiji su projekti odobreni, a njih je pozdravila Margareta Mađerić, državna tajnica u tom ministarstvu. S područja Baranje odobrena su dva projekta. Općinsko društvo Crvenog križa Darda za projekt ‘Socijalnim uključivanjem do aktivnog starenja’ dobilo je 60.000 kuna. Isti iznos dodijeljen je i projektu ‘Dostojanstveno starenje III’ belomanastirske Mirovne grupe Oaza.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više