Novosti

Kronika

Зaхвaлни Koмaдини нa пoмoћи

Примoрскo-гoрaнски жупaн Злaткo Koмaдинa пoсjeтиo Србe у Moрaвицaмa, гдje су му прeдстaвници српски удружeњa пoклoнили слику нaстaлу у oквиру "Прoсвjeтинe" ликoвнe кoлoниje

Large koma 1

Zlatko Komadina u Moravicama

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina posjetio je protekli tjedan staru školu u Dokmanovićima gdje su smješteni Zavičajni muzej i knjižnica te u kojem djeluje pododbor Prosvjete u Moravicama, kao i ostala moravička udruženja.

Predsjednik gradskog VSNM-a i potpredsjednik pododbora Milan Vukelić naglasio je kako se naredne godine navršava 150 godina od izgradnje željezničke pruge Zagreb - Rijeka.

- Voljeli bismo da se obljetnica prigodno obilježi upravo u Moravicama, kao najvažnijem željezničarskom mjestu Primorsko-goranske županije - rekao je i naglasio da Županija pomaže u obnovi i održavanju zgrade, kao i financiranju rada pododbora.

U znak zahvale za značajnu dosadašnju pomoć, Vukelić i tajnik pododbora Dejan Jakšić uručili su županu Komadini prigodnu sliku, nastalu u sklopu tamošnje likovne kolonije. Susretu su prisustvovali i predsjednik Mjesnog odbora Moravice Milan Mamula i član MO Dušan Milanović.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više