Novosti

Kronika

Završena obnova dvorane RK Bjelovar

Završena je obnova dvorane nekadašnjeg bjelovarskog rukometnog kluba Partizan, danas RK Bjelovar. Uz prošlogodišnje ulaganje od milijun kuna za sanaciju poda i postavljanje sportskog poda sa zaštitom, ove godine Grad je uložio 500 tisuća kuna

V7ang0focdxvlzal1z5m5tu6zko

Završena je obnova dvorane nekadašnjeg bjelovarskog rukometnog kluba Partizan, danas RK Bjelovar. Uz prošlogodišnje ulaganje od milijun kuna za sanaciju poda i postavljanje sportskog poda sa zaštitom, ove godine Grad je u Dvoranu europskih prvaka uložio 500 tisuća kuna, dok je Ministarstvo branitelja dalo 100 tisuća kuna. Tim novcem je, za osobe s invaliditetom i osobe smanjene pokretljivosti, osigurana pristupačnost sanitarnim prostorijama i svlačionicama te su uređene svlačionice za profesore i stručne sportske djelatnike.

Omladinski rukometni klub Partizan je 1972. godine u utakmici za evropskog prvaka uspio u Dortmundu nadmoćno pobijediti njemački klub Gummersbach te je također devet puta bio prvak bivše države. Sve to bjelovarski rukometaši postigli su iako tada nisu imali ni vlastitu dvoranu.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više