Novosti

Kronika

I 'Privrednik' suspendirao javne aktivnosti

SPD 'Privrednik' je zbog širenja korona virusa do daljnjega otkazao održavanje redovnih tribina kao i svih ostalih javnih aktivnosti

Pbk2pl16qz1jciyuiebsgrc8t7e

(foto Nenad Jovanović)

U skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Srpsko privredno društvo 'Privrednik' otkazuje do daljnjega održavanje Privrednikovih tribina i svih ostalih javnih aktivnosti.

Kako kažu, ne žele publiku dovesti u opasnost od potencijalne zaraze. - Svim našim članovima i prijateljima stojimo na raspolaganju ukoliko im je potrebna bilo kakva pomoć. Nadamo se da će korona virus uskoro biti poražen i da ćemo nastaviti s našim tribinama i borbom protiv društvenih virusa, navodi se u saopćenju 'Privrednika'.

U petak je zbog novonastale situacije vezane za širenje koronavirus, Glavni odbor SKD 'Prosvjeta' na elektronskoj sjednici donio odluku da se otkaže održavanje i zakazivanje novih izbornih skupština pododbora 'Prosvjete, dok se situacija oko opasnosti od širenja epidemije ne smiri. Nakon smirivanja opasnosti od širenja epidemije bit će donesena nova odluka o rokovima održavanja izbornih skupština i održavanju Glavne skupštine SKD 'Prosvjeta'. 

Glavni odbor izdao je preporuku da se odgodi održavanje i drugih skupova koji se organizuju u okviru društva, navodi se u saopćenju koje potpisuje predsjednik SKD 'Prosvjeta' Mile Radović.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više