Novosti

Kronika

Игрaлиштe у Сoкoлoвцу

Oпћинa Сoкoлoвaц 2022. гoдину oбиљeжит ћe рeaлизaциjoм joш jeднoг знaчajнoг друштвeнoг прojeктa. Риjeч je o изгрaдњи дjeчjeг игрaлиштa у Сoкoлoвцу кoje би билo нaмиjeњeнo зa дjeцу из свих нaсeљa oвe oпћинe

Large 4

Uskoro će ovakvo igralište dobiti Sokolovac

Općina Sokolovac ovu 2022. godinu obilježit će realizacijom još jednog značajnog društvenog projekta. Riječ je o izgradnji dječjeg igrališta u Sokolovcu koje bi bilo namijenjeno za sokolovačku ali i djecu iz drugih naselja u sastavu Općine. Financijsku pomoć projektu dalo je nadležno ministarstvo tako da se uskoro očekuje konkurs za izvođače i pokretanje prvih građevinskih radova.

- U tijeku su radovi na izgradnju dječjeg igrališta u Sokolovcu za koji je Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine odobrilo sufinanciranje u iznosu od 100.000 kn po Javnom pozivu za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2022. godini - navedeno je iz Općine Sokolovac.

- Dječja igraonica se gradi na mjestu nekadašnje zgrade pošte. Lokacija je dobra, u centru mjesta i uz glavni put Križevci - Koprivnica. Djece u Sokolovcu i okolici ima. No kako je to trend i u drugim mjestima, manje nego prijašnjih godina - istaknuo je Mile Tuba iz Sokolovca.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više