Novosti

Politika

Nakon Siska, Splita i Šibenika, plakati SDSS-a uništeni u Zagrebu i Rijeci

U Zagrebu su neotkriveni počinitelji na plakatu SDSS-a grafitima išarali riječ 'Srbin' i dodali 'Srbe na vrbe', uz ustaški simbol slova U, a u Rijeci su bili nešto 'blaži' pa su 'samo' napisali ustaški pozdrav 'Za dom spremni'

Nastavlja se uništavanje predizbornih plakata Srpske demokratske samostalne stranke po Hrvatskoj. Nakon Siska, Splita i Šibenika novi slučajevi zabilježeni su u Zagrebu i u Rijeci.

Na Aveniji Dubrava u Zagrebu neotkriveni počinitelji na plakatu SDSS-a sa sloganom 'Znate li kako je biti Србин u Hrvatskoj?' grafitima su išarali riječ 'Srbin' i dodali 'Srbe na vrbe', uz ustaški simbol slova U. Plakat SDSS-a, javljaju čitatelji, uništen je i na Aveniji Gojka Šuška, ministra obrane u vrijeme Franje Tuđmana.

U Rijeci su bili nešto 'blaži' pa su 'samo' na plakatu napisali ustaški pozdrav 'Za dom spremni' jasno slaveći Nezavisnu Državu Hrvatsku i ustaški pokret, zajedno sa svim zločinima počinjenim nad Srbima.

Plakat u Sisku je uništen, a u splitskom Spinutu nepoznati počinitelj prekrižio je naziv stranke i riječ Srbin, a napisao 'Srbe na vrbe', 'Palite traktore', 'Za dom spremni' i 'NDH'. Splitska policija je tada po dojavi obavila izvide vezane uz natpise. Rezultate čekamo.

Potražite plakat i u svom mjestu i javite nam da li je uspio 'opstati'.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više