Novosti

Kronika

Pomozimo Tanjgama!

Život u trošnoj kućici, oronulom objektu sa tri sobice i samo tri stare stolice te neupotrebljivim štednjakom na struju i malim frižiderom, samo su neki od problema porodice Tanjga iz kninskog sela Oćestovo

3exzgf2i5seembbznsigqnldzdd

Stevo i Nada Tanjga u trošnom kućerku sa tri stare stolice, stolom i neupotrebljivom peći

Život u trošnoj kućici, oronulom objektu sa tri sobice i samo tri stare stolice te neupotrebljivim štednjakom na struju i malim frižiderom, samo su neki od problema porodice Tanjga iz kninskog sela Oćestovo o kojima smo već pisali.

Cilj je da ova porodica, u kojoj su svo troje članova porodice bolesni, konačno dobije svoj krov nad glavom, za što su potrebna određena novčana sredstva. Stevan i Nada Tanjga nemaju sredstava da sami sebi priušte život dostojan čovjeka, a najveća im je želja da njihova kćerka Jelena konačno dobije svoju sobu, jer u prostoru u kojem sada borave niko od njih nema ni najosnovnije uslove za život.

Svi koji žele da pomognu ovoj porodici sredstva mogu uplatiti na žiro račun. Na opisu plaćanja neophodno je napisati ‘za porodicu Tanjga’, kako bi namjenska pomoć stigla samo njima. Broj žiro računa za pomoć ovoj porodici je: HR5223600001500105695.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više