Novosti

Kronika

Film o restoranu "Kod Srbina" u petak u "Privredniku"

U okviru tribine SPD-a Privrednik u petak bit će prikazan film Saše Živkovića pod nazivom „Kod Srbina“ o restoranu u Zagrebu u kojem se služe autohtona jela domaće srpske kuhinje uz gostovanje vlasnika Milana Labusa

Large labus

Milan Labus, vlasnik restorana "Mitnica", poznatijeg pod nadimkom "Kod Srbina" (foto Robert Anić/PIXSELL)

Srpsko privredno društvo Privrednik poziva zainteresirane na predstavljanje dosadašnjih rezultata projekta "Upoznajmo se da bismo se razumjeli". U sklopu projekta educirali su mlade novinare za valjano, objektivno izvještavanje o manjinskim skupinama, s naglaskom na srpsku zajednicu, posebno na njene mlade pripadnike. Također, projektom su željeli poboljšati kvalitetu objavljenih medijskih sadržaja, njihov broj i tehnološki unaprijediti P-portal.

U okviru tribine bit će prikazan i kratki film pod nazivom "Kod Srbina" novinara Saše Živkovića i snimatelja Ivana Granića. Film se bavi jedinstvenim mjestom u Zagrebu u kojem se služe autohtona jela domaće srpske kuhinje, restoranom nadaleko poznatim kao "Kod Srbina". U filmu govori vlasnik restorana Milan Labus.

Na tribini će govoriti voditelj projekta Nikola Lunić, urednica P-portala Olivera Radović, administratorica projekta Maša Samardžija, novinar Saša Živković i snimatelj Ivan Granić, kao i Milan Labus, protagonist filma „Kod Srbina“ koji će na tribini biti prikazan. Tribina će se održati u petak, 1. srpnja u 12 sati, u Privrednikovom domu, Preradovićeva 18. 1. kat.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više