Novosti

Kronika

Вриjeдни Moрaвичaни

Mjeсни oдбoр Moрaвицe нeдaвнo je oргaнизирao чишћeњe oкoлишa Maчjaнскoг jeзeрa у Moрaвицaмa. Рaднoj aкциjи oдaзвaли су сe и учeници Жeљeзничкe тeхничкe шкoлe из Moрaвицa

Large 8

Akcijaši tokom odmora

Mjesni odbor Moravice nedavno je organizirao čišćenje okoliša Mačjanskog jezera u Moravicama. Radnoj akciji odazvali su se i učenici Željezničke tehničke škole Moravice s voditeljicom Gordanom Gerić Paulić.

- Na svaku akciju odazovu se brojni sumještani čime daju potporu nastavku održavanja sličnih radnih akcija. Još važnija činjenica je kako su ove radne akcije prepoznate od odgovornih u Hrvatskim vodama, pa je ove godine rekonstruirana brana na Mačjanskom jezeru. Nadamo se da će se radovi nastaviti te da ćemo očistiti mulj iz korita jezera i postaviti adekvatna vrata na samu branu - rekao je predsjednik MO Moravice Milan Mamula.

Radnoj akciji pridružili su se zamjenik gradonačelnika Grada Vrbovskog Đorđe Busić te županijski i gradski vijećnik iz SDSS-a Dejan Jakšić. Ova radna akcija poklopila se s akcijom čišćenja koju provodi Grad Vrbovsko te je ovog vikenda uz pomoć članova Športsko-ribolovnog društva Kamačnik očišćena staza oko Čogrljevog jezera koje se također nalazi na području Moravica. Članovi DVD-a Željezničar Moravice pokosili su i počistili centar mjesta, a članovi NK Željezničara uređivali su okoliš oko prostorija nogometnog kluba i stadiona.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više