Novosti

Politika

Anja Šimpraga: Sutra će donijeti zdraviju budućnost

Nažalost, neki i dalje smatraju da moje odavanje počasti žrtvama nije poželjno, zbog toga tko sam i što sam. A što sam: čovjek sad i uvijek, djevojčica koja se vratila u svoju zemlju, odrasla i probudila se jutros u vjeri da okrenuta leđa sinoć, sutra će donijeti zdraviju budućnost, poručila je Šimpraga

Large anja nova

Anja Šimpraga, potpredsjednica Vlade (foto Davor Puklavec/PIXSELL)

Okretanje leđa dijela okupljenih građana na prisustvo potpredsjednice Vlade iz redova SDSS-a Anje Šimprage u društvu premijera Andreja Plenkovića u Škabrnji prilikom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, komentirala je Šimpraga na svom Facebook profilu, dan poslije iskazane neželjene dobrodošlice.

“Tolerancija je vrlina koja omogućuje mir, doprinosi zamjeni kulture rata kulturom mira. Za naše društvo koje je još uvijek snažno obilježeno tragičnom poviješću i ratnim sukobima, tolerancija je osnova za daljnji razvoj i prosperitet. Upravo mjesta najvećih stradanja su mjesta gdje moramo pokazati važnost i značaj tolerancije i mira.

Moj životni i politički put obilježen je upravo traganjem za tolerancijom i povezivanjem prekinutih niti života i mira među ljudima i s tim ciljem i mišlju odala sam počast nevinim žrtvama.

Nažalost, neki i dalje smatraju da moje davanje počasti žrtvama nije poželjno, zbog toga tko sam i što sam. A što sam: čovjek sad i uvijek, djevojčica koja se vratila u svoju zemlju, odrasla i probudila se jutros u vjeri da okrenuta leđa sinoć, sutra će donijeti zdraviju budućnost”, poručila je Šimpraga.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više