Novosti

Kronika

Asfalt za Rijeku Koprivničku

Županijska uprava za ceste Koprivničko-križevačke županije završila je modernizaciju ceste kroz Rijeku Koprivničku, naselje u sklopu općine Sokolovac. Asfaltirano je sveukupno 1.200 metara

Mqr11mto2jpl32x9l6uu6hsyk5b

Županijska uprava za ceste (ŽUC) Koprivničko-križevačke županije završila je modernizaciju ceste kroz Rijeku Koprivničku, naselje u sklopu općine Sokolovac. Asfaltirano je sveukupno 1.200 metara ceste uz koju su izgrađeni bankine i odvodni kanali, a u sve je uloženo 715 tisuća kuna. Modernizirana je dionica LC 26060: Općina je financirala izradu podloge, a ŽUC asfalterske radove. Prema istom su modelu od 2016. do danas modernizirana tri kilometra javnih cesta unutar općine.

Zadovoljni mještani Rijeke Koprivničke zasluge za to uglavnom pripisuju općinskom načelniku Vladi Bakšaju.

- Bakšaj je za općinu puno više napravio od svog prethodnika. Ljudi su sad zadovoljniji, jer im djeca u školu sada putuju udobnije i sigurnije nego prije - kazala nam je Ivanka Katalenić. Svečanom puštanju u promet nove ceste uz spomenutog su načelnika, brojne mještane i uglednike prisustvovali ravnatelj ŽUC-a Dragutin Guzalić, župan Darko Koren te upravitelj Šumarije Sokolovac Tihomir Kolar.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više