Novosti

Kronika

Бeлoмaнaстирци вoлoнтирaли

Jeдну oд вoлoнтeрских aкциja, у склoпу мaнифeстaциje ‘Хрвaтскa вoлoнтирa 2017.’ oдржaнe у вишe oд 60 грaдoвa, oргaнизирaлa je у Бeлoм Maнaстиру Mирoвнa групa Oaзa

5up5lp4d1vi3j99yoqnshmf5l85

Volonteri Mirovne grupa Oaza iz Belog Manastira bojaju dječje igralište u Dravskoj ulici

Od 22. do 27. maja ove godine, u organizaciji Hrvatske mreže volonterskih centara (HMVC), održana je manifestacija ‘Hrvatska volontira 2017.’ pod sloganom ‘Možemo biti veći’, u sklopu koje je skoro 200 organizatora volontiranja u preko 60 hrvatskih gradova okupilo preko 4.000 građana - volontera, koji su proveli više od 300 društveno korisnih, volonterskih aktivnosti u svojim zajednicama.

Jednu od volonterskih akcija u sklopu manifestacije ‘Hrvatska volontira’ organizirala je u Belom Manastiru Mirovna grupa Oaza. Nakon što je ‘Baranjska čistoća’ na dječjem igralištu u Dravskoj ulici pokosila travu, obnovila pješčane površine i popravila oštećenja na drvenim dijelovima sprava za igranje, dva ‘Oazina’ volontera i šest volonterki, u akciji koja je trajala četiri sata, različitim su bojama i bondeksom obojili sve što se obojiti moglo, pa sad to igralište izgleda mnogo bolje i privlačnije nego što je bilo do sada. Volonteri nisu žalili truda da urade ono što su naumili, a nadaju se da će im se u budućim akcijama pridružiti bar netko od žitelja obližnjih kuća, što ovaj put nije bio slučaj.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više