Novosti

Kronika

Игрaлиштe у Гaлoвцимa

Бригa o рeкрeaциjи дjeцe у пригрaдским мjeстимa, jeдaн je oд приoритeтa Грaдa Бjeлoвaрa. Jeднo oд дeсeтaк нaсeљa у кoмe сe прoвoди oбнoвa дjeчjих игрaлиштa je и Гaлoвaц у кojeм су чaк двa игрaлиштa

Large 1

Novouređeno igralište

Briga o rekreaciji djece u prigradskim mjestima, jedan je od prioriteta Grada Bjelovara. Osim izgradnje i opremanja novih, u toku su radovi na obnovi postojećih dječjih igrališta koje financira bjelovarska gradska uprava. Jedno od desetak naselja u kome se provodi obnova igrališta je i Galovac. U njemu su čak dva igrališta, a jedno se nalazi u sklopu mjesne osnovne škole. Do sada su izvršeni popravci sjedalica na ljuljačkama dok su sprave obojene. U nastavku radova u planu je postavljanje novih tabli i koševa na košarkaškom igralištu.

O ovim projektima svoje izjave dali su bjelovarski gradonačelnik Danijel Hrebak (HSLS) i predsjednik Mjesnog odbora Galovac Željko Hunjet. Gradonačelnik Hrebak istaknuo je kako je oko 150.000 kuna u budžetu namijenjeno za obnovu igrališta. Dodao je da će puno biti uloženo u obnovu i postavljanje novog igrališta u Lugu, za što dio novca ide iz europskih fondova. Predsjednik Mjesnog odbora Galovac Željko Hunjet zahvalio je Gradu na izuzetno dobroj suradnji te istaknuo kako vjeruje u njezin nastavak.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više