Novosti

Kronika

Likovni susreti na Baniji

Sedamnaesti po redu Likovni susreti na Baniji bit će održani ovoga vikenda, od 10. do 12. jula, na području Petrinje, Moštanice i Bresta, u organizaciji petrinjskog Pododbora SKD-a ‘Prosvjeta’

3hub2zla033pqf0c13tqkrdo7ws

Sedamnaesti po redu Likovni susreti na Baniji bit će održani od 10. do 12. jula, u organizaciji petrinjskog Pododbora SKD-a ‘Prosvjeta’, a pod pokroviteljstvom Grada Petrinje. Ove godine na susretima sudjeluje više od dvadeset slikara amatera, kao i akademskih slikara koji će slikati prirodne ljepote Petrinje i okolice.

Program ove manifestacije kreće u petak, 10. jula, u 10 sati, u parku kod petrinjske Galerije Krsto Hegedušić, a slikari će do kraja dana svoje slikarsko umijeće prakticirati po raznim petrinjskim lokacijama. Istog dana u Galeriji K. Hegedušić, u 17 sati, bit će otvorena 8. Izložba slika na kojoj će biti izloženi radovi više od 40 autora koji su dosad sudjelovali na Likovnim susretima i Likovnim kolonijama koje petrinjski pododbor ‘Prosvjete’ tradicionalno organizira od 2004. godine naovamo.

U subotu, 11. jula, od 9 sati, ovi Likovni susreti odvijat će se u selu Moštanica kod Petrinje, dok će u nedjelju, 12. jula, slikari okupiti od 9 sati ujutro u mjestu Brest, kod restorana Mlinski kamen, gdje će ponovno iskazivati svoju slikarsku kreativnost.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više