Novosti

Kronika

Nagrade davaocima krvi

Među značajnim darivaocima su i pripadnici srpske zajednice s područja Općine Rasinja. Dejan Ostojić iz Ribnjaka nagrađen je za 10. darivanje, Dragana Osman iz Duge Rijeke za peto, a Nikola Cetušić i Zoran Smoljanović za prvo darivanje

Large 3

Općinsko društvo Crvenog križa Rasinja održalo je izborno-izvještajnu skupštinu, na kojoj je nova predsjednica Marina Kovaček posebno istaknula humanost dvjestotinjak dobrovoljnih darivatelja krvi koji su dali više od 300 doza krvi u proteklom izvještajnom razdoblju. Zahvalu za dosadašnji rad na skupštini je upućena Višnjici Sesvečan, dosadašnjoj predsjednici.

Dodijeljena su priznanja za jubilarni broj darivanja krvi, a uručila ih je ravnateljica Gradskog društva Crvenog Križa Koprivnica Adela Sočev. Među značajnim darivaocima su i pripadnici srpske zajednice s područja Općine Rasinja. Dejan Ostojić iz Ribnjaka nagrađen je za 10. darivanje, Dragana Osman iz Duge Rijeke zbog 5. darivanja krvi, a Nikola Cetušić i Zoran Smoljanović za 1. prvo darivanje.

- Do sada sam više puta dao krv, to radim od svoje 18 godine i ne mislim stati. Svakih četiri mjeseca dajem krv. Velika mi je čast što sam dobio priznanje i što sam izabran u radno tijelo rasinjskog Crvenog križa - rekao je Dejan Ostojić.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više