Novosti

Kronika

Ostavke u karlovačkom HDZ-u

Predsjednica karlovačke Gradske organizacije HDZ-a, saborska zastupnica Marija Jelkovac podnijela je ostavku na stranačke funkcije, a jednoglasnom odlukom za vršitelja dužnosti predsjednika izabran je bivši župan Ivica Horvat

Large ivica horvat kristina %c5%a0tedul fabac

Ivica Horvat (foto Kristina Štedul Fabac)

Predsjednica karlovačke Gradske organizacije HDZ-a, saborska zastupnica Marija Jelkovac podnijela je ostavku na stranačke funkcije. Jednoglasnom odlukom članovi Gradskog odbora su za vršitelja dužnosti predsjednika karlovačkog HDZ-a izabrali bivšeg župana Ivicu Horvata. Ovaj političar spada u umjerenu struju HDZ-a, ekonomist je po obrazovanju i cijenjen je kao tolerantan. Radio je kao direktor više karlovačkih poduzeća i ustanova, ali samo dok se ne bi pojavio podobniji član stranke. Bio je župan od 2005. do 2009.godine.

Ostavku je na mjesto prvog HDZ-ovca Karlovačke županije podnio i Damir Jelić da bi prije mjesec dana podnio ostavku i na mjesto župana. Ivica Horvat bio je župan Karlovačke županije kada je na drugim manjinskim izborima 2007. za predsjednika Vijeća srpske zajednice u Karlovačkoj županiji prvi put izabran Rade Kosanović, koji iznosi superlative kad je u pitanju saradnja s tadašnjim županom.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više