>

novosti logo

Piše Novosti

Otvoren natječaj SPD-a ‘Privrednik’

Natječaj za dodjelu stipendija srednjoškolcima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020-2021, iz Fonda ‘Vladimir Matijević’, otvoren je od 21. septembra do 12. oktobra

Srpsko privredno društvo Privrednik raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija srednjoškolcima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020/21. iz Fonda ‘Vladimir Matijević’.

Pravo sudjelovanja imaju srednjoškolci i studenti koji su državljani Republike Hrvatske i koji pohađaju srednju školu ili fakultet u Hrvatskoj. Natječaj je otvoren od 21. septembra 12. oktobra 2020. godine, a odluku o dodjeli stipendija donijet će Upravni odbor SPD-a ‘Privrednik’ u roku od 30 dana od dana zatvaranja natječaja.

Detaljnije informacije o tome tko ima pravo sudjelovati u ovom natječaju za dodjelu stipendija, koje je dokumente potrebno dostaviti, kao i svi drugi potrebni obrasci, dostupne su na ovoj stranici Privrednikovog portala.

Sve dodatne informacije o natječaju možete dobiti upitom na e-mail: ured@privrednik.net ili pozivom na broj 01/485-44-78, u vremenu od 10 do 13 sati, svakog radnog dana tokom trajanja natječaja.

1/1