Novosti

Kronika

Прoмoциja књигe Mилe Дaкићa

ВСНM Kрњaкa и пoдoдбoр Прoсвjeтe oргaнизирaли су прoмoциjу другoг издaњa књигe ‘Бoл у прсимa’ aутoрa мр. Mилe Дaкићa, приjeрaтнoг дирeктoрa Meмoриjaлнoг цeнтрa и спoмeн пoдручja Пeтрoвa гoрa

Yelnoyvfr6wp32ij1bf2flhj1lw

U Krnjaku je održana promocija drugog i dopunjenog izdanja knjige ‘Bol u prsima’ autora mr. Mile Dakića, prijeratnog direktora Memorijalnog centra i spomen područja Petrova gora. Ovu promociju zajednički su organizirali Vijeće srpske nacionalne zajednice u općini Krnjak i krnjački pododbor Srpskog kulturnog društva Prosvjeta. Promociji je, u općinskoj vijećnici, prisustvovalo nekoliko desetina zainteresiranih prijatelja knjige u ovom mjestu.

Knjiga sadrži 34 pripovijetke i lirsko-epski spjev ‘Kordunaška elegija’. O drugom i dopunjenom izdanju knjige govorio je sam autor Dakić. On je podsjetio na svoja druga djela objavljena do sada, a koja govore o historiji i Korduna koja je konstantno bila bolna i teška od dolaska na ovo područje prije više od šest vijekova. Nakon promocije posjetioci su razgovarali s autorom i postavili mu niz pitanja, vezanih uglavnom za događaje na području Korduna od devedesetih godina do danas.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više