Novosti

Kronika

Рaднa aкциja у Пaкрaцу

Сурaдњoм Пaкрaчкe пaрoхиje и Виjeћa српскe нaциoнaлнe мaњинe грaдa Пaкрaцa oдржaнa je првa oвoгoдишњa рaднa aкциja кoшeњa црквeнoг зeмљиштa у близини Сaбoрнe црквe Свeтe Tрojицe

U Pakracu je održana prva ovogodišnja radna akcija košenja crkvenog zemljišta u blizini Saborne crkve Svete Trojice, nastala kroz međusobnu suradnju Pakračke parohije i Vijeća srpske nacionalne manjine grada Pakraca.Trideset i petoro okupljenih sudionika, vrijednim radom uz smijeh i pjesmu, pokosilo je crkveno zemljište iskrčeno u prošlogodišnjim radnim akcijama.

- Plan je da u narednih dvadesetak dana nastavimo krčenje brda iznad Saborne crkve - istaknuo je novoizabrani zamjenik gradonačelnice grada Pakraca nikola ivanović.

Pored košenja, okupljeni su radili na uređenju dvorišta crkve Svete Trojice i Vladičanskog dvora. Posao je protekao u duhu međusobnog druženja i povezivanja s vjernicima iz Voćina, pridošlima na ovu radnu akciju. Potom je u Vladičanskom dvoru upriličen ručak za sve učesnike, uz druženje u ugodnoj atmosferi.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više