Novosti

Politika

Tribina: O patriotizmu, nakon svega

Nova tribina SPD-a "Privrednik", o tome kako danas razgovarati o patriotizmu, nakon sijaseta ratova, prejakih riječi, zabluda i razočaranja, bit će održana online, u utorak, 13. aprila, u 20 sati. Prijenos uživo organiziran je preko Privrednikovog YouTube kanala i Facebook stranice

Large tribina

Srpsko privredno društvo Privrednik organizira tribinu pod nazivom "O patriotizmu, nakon svega" koja će, u skladu s važećim epidemiološkim mjerama, biti održana online, u utorak, 13. aprila, s početkom u 20 sati. Prijenos uživo organiziran je preko Privrednikovog Youtube kanala i na Facebook stranici SPD-a "Privrednik".

Kako se danas može razgovarati o patriotizmu, nakon sijaseta ratova, prejakih riječi, zabluda i razočaranja? Kako o tome razgovarati, dok živimo unutar globalne svjetske kulture, u kojoj se brišu nacionalni identiteti i nestaju mnoge granice, kada nas i dalje mnogi pozivaju da zauzmemo jasan nacionalni stav? Treba li da pobjegnemo od vlastite nacije ili da u njoj ostanemo sa željom da pobijedimo sva lična iskušenja?

O svemu tome, na prvoj Privrednikovoj tribini u novom ciklusu, razgovarat će novinar Bojan Munjin sa zagrebačkom književnicom Ivanom Bodrožić i beogradskim glumcem Viktorom Savićem.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više