Novosti

Politika

U Zagrebu ustaški grafit dug 15 metara + FOTOGALERIJA

Na području Novog Zagreba i ispod novog rotora na ulazu u grad napisani grafiti u čast 10. travnja i zločinačkoj Nezavisnoj Državi Hrvatskoj koje je snimio fotoreporter Novosti Jovica Drobnjak

Nakon što su 10. travnja, dan osnivanja zločinačke Nezavisne Države Hrvatske, polaganjem vijenaca na splitski spomenik pripadnicima HOS-a obilježili bivši članovi te paravojne jedinice predvođeni Markom Skejom. U tužnom slavlju pridružili su im se i nepoznati simpatizeri krvničke ideologije poglavnika Ante Pavelića postavljajući veliki transparent na jednom od nathodnika na cestovnom ulazu u Split.

Sramnog dana u povijesti hrvatskog naroda sjetili su se i u Zagrebu. Na području Novog Zagreba, na Aveniji Dubrovnik, u naselju Savski Gaj, napisani su grafiti 'Sretan 10. travanj' i ' Živi ideja NDH'. Ustašama iz 21. stoljeća to nije bilo dosta pa su na nedalekom podnožju novog rotora u Remetincu napisali i grafit ovakvog sadržaja: 'Još domoljubi, sinci poglavnka u srcu nose te nezavisnu', dužine gotovo 15 metara. Pojedince zadojene mržnjom očito ni teško razdoblje pandemije koronavirusom ne može spriječiti u širenju ustaške ideologije.

AKo želite pogledati fotogaleriju klknite na fotografiju.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više