Novosti

Politika

Do maja gotov Srpski dom u Vukovaru

Delegacija srpskih institucija obišla gradilište Srpskog doma u Vukovaru koje je u završnoj fazi. Za nekoliko mjeseci bit će gotov cijeli Dom, uključujući dvoranu za 200 ljudi

Delegacija srpskih institucija - SNV-a, ZVO-a i SDSS-a - na čelu s predsjednikom SNV-a i SDSS-a Miloradom Pupovcem obišla je u četvrtak, 25. februara, gradilišta multifunkcionalne dvorane u okviru Srpskog doma u Vukovaru.

- Radovi na multifunkcionalnoj dvorani kapaciteta 200 ljudi, koja je građena od temelja, u završnoj su fazi. Završeno je unutrašnje uređenje, a treba još postaviti interijer - rekao je za Novosti predsjednik gradskog SDSS-a i gradski vijećnik Srđan Kolar, ističući da se otvorenje dvorane očekuje vrlo brzo, što – kako je rekao - zavisi od tehničkog prijema. Svakako, dvorana će biti u funkciji najkasnije do maja, naglasio je Kolar.

Gradnja je financirana iz Fonda za obnovu i razvoj Vukovara, a sredstva su pristizala bez problema.

Svoje dojmove za Novosti ispričao je i Pupovac.

- Ova dvorana, koja je u završnoj fazi radova bit će značajna za cijelu srpsku zajednicu i sve stanovnika Vukovara i okoline zato što će dobiti izvrstan prostor visoke funkcionalnosti. Za naručivanje namještaja pokrenut je proces javne nabave tako da useljenje slijedi vrlo brzo, pa će do proljeća i taj prostor biti u funkciji.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više