Novosti

Društvo

Koнзул дaруje

Рaдиjу Бaнскa Koсa из Бeлoг Maнaстирa Aлeксaндaр Нaкић уручиo je лaптoп

Large pomo%c3%a5 konzula

Nakić, Jasnić i Popović

Generalni konzulat Republike Srbije u Vukovaru pruža pomoć sportskim i kulturnim udruženjima te ekonomskim subjektima. To je jasan signal da matica Srbija brine o svom narodu na istoku Hrvatske pa makar se radilo i o simboličnim gestama. Generalni konzul u Vukovaru Aleksandar Nakić posetio je Baranju i prvo je obišao srpsku manjinsku samoupravu u Kneževim Vinogradima. Doneo je komplet opančića za igrače KUD-a i poklon pakete za najmlađe članove.

Istoga dana je posetio Bolman gdje je jednoj mnogočlanoj porodici sa šestoro dece uručio prigodne poklone među kojima su bili televizor, mobilni telefon, fudbalske lopte i slatkiši. Sedam dana kasnije, Radiju Banska Kosa iz Belog Manastira, jedinom srpskom manjinskom radiju u Osječko-baranjskoj županiji, s ciljem još boljih uslova za rad, uručio je laptop. Primopredaji laptopa u Generalnom konzulatu prisustvovali su direktor Nenad Jasnić i novinar Zoran Popović.

- Ovaj poklon samo je mali znak pažnje i trudićemo se da uspešnu saradnju nastavimo kao do sada, rekao je Nakić. Generalnom konzulu zahvalio se direktor Nenad Jasnić.

- Unatoč činjenici da je naš radio tehnički dobro opremljen svaku pomoć, cenimo, sve u službi onih zbog kojih i postojimo, a to su naši slušaoci. Zahvaljujemo se i također izražavamo nadu da našu uspešnu saradnju podignemo na još viši nivo - rekao je Jasnić.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Društvo

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više