Novosti

Kronika

Лoвци и лoвкињe дoбрo циљajу

Mлaди члaнoви Лoвaчкoг друштвa Вeпaр из Вeликoг Пoгaнцa нa рaзним лoвaчким тaкмичeњимa пoстижу свe знaчajнe рeзултaтe. Oвe гoдинe тa млaдa eкипa oсвojилa je 30 пeхaрa

Large 3

Lovačko društvo Vepar iz Velikog Poganca može se itekako pohvaliti svojim mladim članovima koji na raznim lovačkim takmičenjima postižu sve više značajnih rezultata. Veliki uspjeh ostvarili su na županijskom gađanju letećih meta gdje su osvojili visoko 2. mjesto. Lovačko ekipu vještih strijelaca pored muškaraca čini i jedna žena na koju su svi iznimno ponosni. Stariji lovci slažu se kako njihovo Društvo zbog ovako mladih i talentiranih članova ima budućnost. To potvrđuje i lovnik Siniša Janković.

- Dok imamo mladost imamo i budućnost. Ova mlada ekipa je ponos našeg Društva što je ove godine i dokazala, osvojivši 30 pehara, što ekipno što pojedinačno. Najstariji član i vođa ekipe Zoran Grubačević osvojio je treće mjesto pojedinačno u Županiji, a najmlađi Teo Janković s 18 godina plasirao se na državno prvenstvo. Tako mladu i dobru ekipu u toj vrsti sporta ne možete naći sigurno i cijeloj Hrvatskoj - rekao je Siniša Janković.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više